Välkommen till min hemsida!

Jag har skapat den här hemsidan för att inspirera andra till att ge sig ut på lite längre cykelturer både när och fjärran!

Det behöver inte nödvändigtvis vara långa och märkvärdiga cykelturer till avlägsna mål. Äventyret ligger där och väntar, kanske redan runt närmsta krök!

Det har blivit många både korta och långa cykelturer jag gjort under en 40 års tid. Turerna varierar från 10 till 200 mil med utgångspunkt från Vinslöv i norra Skåne. Mest har jag cyklat i södra Sverige och i Danmark men också några turer i Norge och på Åland.

På senare år har jag åkt med på resebolaget "PrimaTravels" organiserade cykelresor. Jag har fått uppleva fantastiska landskap i Italien, Österrike, Tyskland, Frankrike och Slovenien.

Dessutom har jag i samband vanliga charterresor cyklat på Mallorca, Lanzarote, Kreta och Rhodos för att nämna några av de bättre resmålen. Gran Canaria, Teneriffa och Fuertevenura har jag också cyklat på.

Vilka härliga turer det varit och jag hoppas det blir många fler. Faktum är att jag tycker det är ännu mer spännande ju äldre jag blir. När jag var yngre var det mest att cykla så långt så möjligt, då var det målet som hägrade. Numera är det nog mer vägen som är mödan värd, långfärdscyklisten har blivit cykelflanör.

År 2020 införskaffade jag mig vid 65 års ålder en elcykel. Förhoppningvis kan jag cykla på långtur ännu några år.......

Vill du veta mer läs min historia!

Vinslöv den 14 april 2023

_\\|//_
(' . . ')
----ooO-(_)-Ooo----
Kontakta mig gärna!

Åter till huvudsidan!